Yabancılar renk katacak

Yabancılar renk katacak
Samsun Basketbol Kulübü'nde antrenmanlar tam gaz sürerken Baş Antrenör Cantuğ Keskindemir, "Yabancı oyuncularımızın kadroya dahil olmasıyla bambaşka bir takım olacaklarını söyledi

Bayanlar Basketbol Birinci Liginin yeni gözdesi Samsun Basketbol Kulübü sezona bileniyor. Haftanın 6 günü durmaksızın antrenman yapan Kırmızı-Beyazlı ekipte bayan sporcuların hırsı oluşu teknik heyetin yüzünü güldürdü. Deneyimli antrenör Cantuğ Keskindemir, "Yabancı oyuncularımızın da kadroya katılmasıyla bambaşka bir takım olacağız. Şuanda herşey istediğim gibi gidiyor"dedi.

SPORCULARIMDAN MEMNUNUM
Birinci Lig'in çok zor bir lig olduğunu vurgulayan Keskindemir, "Ligde bulunan takımların hepsi de birbirinden kaliteli ve tecrübeli takımlar. Biz bu bilinçle sezon hazırlıklarımızı sürdürüyoruz. Yerli oyuncularımın performansından son derece memnunum. Önümüzde uzun bir zaman var. Bu zamanı da en iyi şekilde değerlendirmek istiyoruz. Hiçbir sıkıntımız yok. Gece gündüz demeden çalışan yönetimimize de buradan çok teşekkür ediyorum. Onları asla mahçuh etmeyeceğiz"diye konuştu.

Emre İSHAK