Y.Z.Y yeter artık

Y.Z.Y yeter artık
Samsunsporlu taraftarlar Malatyaspor maçında hem takımlarını destekleyip, hem de önemli siyasilere önemli mesajlar verdi.

'Sahipsiz Şehrin, Sahipsiz Takımı' yazılı bir pankart açarak Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz ve vekiller ve belediye başkanlarına mesaj yollayan taraftarlar, "Samsunspor'a destek vermeyenlerle sandıkta hesaplaşacağız" dediler

PANKART BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ
Samsunsporlu taraftarlar, dün oynanan Malatyaspor maçında geç kalınmış bir birliktelik örneği sergiledi. Samsunspor adını bile ağzına almayan Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz başta olmak üzere tüm siyasilere büyük tepki gösteren Kırmızı-Beyazlı taraftarlar, 10 metre büyüklüğünde tribünde açtıkları 'Sahipsiz Şehrin, Sahipsiz Takımı'yazılı pankartı stadı dolduran futbolseverlerinde büyük alkışını topladı.

VEKİLLERDE NASİBİNİ ALDI
Samsun'un mevcut belediye başkanları ve vekillerinde resimlerinin yer aldığı pankart uzun süre tribünde açık kaldı. Kırmızı-Beyazlı taraftarlar, "Samsunspor'a sahip çıkmayan siyasetçiye yazıklar olsun" şeklinde uzun süre tezahürat yaparak gerekli yerlere tepkilerini dile getirdi. Protokol tribününde yer alan Samsun Valisi Hasan Basri Güzeloğlu başta olmak üzere siyasiler pankart açıldığında şaşkınlıklarını gizleyemedi.

TAKIMIMIZ ERİYİP GİDİYOR
Taraftar grupları maçın ardından ortak bir basın açıklaması yaparak, "Söyleyecek fazla bir şey yok. Hazırladığımız bu pankart herşeyi açıklıyor. Samsunspor'u kurtarmak için kimin elinden ne geliyorsa yapmalı. Takım gözlerimizin önünde eriyip gidiyor. Bu duruma birilerini çare bulmaları gerekiyor. Valimiz Hasan Basri Güzeloglu yerel seçimlerin ardından Samsunspor'a el atacağını söyledi. Yerel seçimler çok geç olabilir" dediler.