KENDİME HAKİM OLAMADIM

KENDİME HAKİM OLAMADIM
Erciyesspor maçının devre arasında Teknik Direktör Hüseyin Kalpar ile yaşanan gerginlik sonrasında yönetim tarafından kadro dışı bırakılan Savaş Esen, hatasını kabul ettiğini ve yaptıklarından çok pişman olduğunu söyledi

PİŞMANIM
Samsunspor'da kadro dışı bırakılan Savaş Esen itiraf etti. Geçen hafta Kayseri Erciyesspor maçının devre arasında bir anlık öfkesine yenildiğini ve yapmaması gereken hareketler yaptığını kabul eden Kırmızı-Beyazlı oyuncu, "Hatamı kabul ediyorum. Bana yakışmayan hareketlerde bulundum çok pişmanım" diye konuştu.
Olayın ardından Teknik Direktör Hüseyin Kalpar tarafından hazırlanan rapor doğrultusunda Samsunspor Yönetim Kurulu tarafından kadro dışı bırakılan golcü futbolcu, bu durumun kendisini çok üzdüğünü dile getirdi.

ÇOK ÜZÜLDÜM
Olayın şokunu henüz atlatamadığını da sözlerine ekleyen Kırmızı-Beyazlı oyuncu, "Kaç gündür büyük üzüntü yaşıyorum. Yaptığım davranıştan dolayı çok pişmanım. Kendime geldikten sonra yaşananlardan çok etkilendim" diye konuştu. Öte yandan Kırmızı-Beyazlı ekibin golcü futbolcusu Savaş, dün öğle saatlerinde Samsunspor Nuri Asan Tesisleri'ne geldi. Golcü futbolcu burada 1 saat kadar kalırken odasındaki eşyalarını topladı. Savaş Esen'in ne kadar daha A2 ile birlikte idmanlara katılacağı ise şu anda tam bir soru işareti.