28. hafta heyecanı başlıyor

28. hafta heyecanı başlıyor
Trendyol Süper Lig'de 28. hafta mücadelesi bugün başlayacak. Reeder Samsunspor ise pazar akşamı Fenerbahçe'ye konuk olacak.

Trendyol Süper Lig'in 28. haftasında perde bu akşam yapılacak Galatasaray-Onvo Antalyaspor karşılaşmasıyla açılacak. RAMS Park'ta oynanacak müsabaka saat 20.30'da başlayacak.

hafta-1.jpg

Türkiye Futbol Federasyonundan yapılan açıklamaya göre ligde 28. haftada yarın ise Gaziantep FK-Bellona Kayserispor, Kasımpaşa-Corendon Alanyaspor, RAMS Başakşehir-Trabzonspor, TÜMOSAN Konyaspor-Beşiktaş maçları oynanacak. 28. hafta pazar günü oynanacak Fenerbahçe-Reeder Samsunspor, Çaykur Rizespor-Sipay Bodrum FK, Atakaş Hatayspor-Net Global Sivasspor VE Göztepe-ikas Eyüpspor maçları tamamlanacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.