46 yıllık kasap Sabit

46 yıllık kasap Sabit
Türk toplumunda geneleksel olarak devam eden, sofralarımızda baş köşedeki yeri değişmeyen ve günümüzde de vazgeçilmez bir şekilde beslenme alışkanlıklarımızın çok önemli bir yer tutan et ve et mamüllerinin dengeli beslenne açısından da gerekliliği hepimiz

Hiç kuşkusuz Türklerin mutfağındaki yemeklerinin başında et ile etten yapılan yemekler gelir. Et ve et mamüllerinin bügün degişen ve gelişen modern şartlarda aynı damak tadına sadık kalınarak daha lezzetli daha nitelikli ve daha sağlıklı tüketimini sağlamak amacıyla 1965 yılında Kasap Sabit adıyla kurulan firma geçen 46 yıllık süre içinde sürekli büyüdü.

Samsun'un en eskisi

İnsan sağlığına etki edebilecek tüm olumsuzluklar titizlikle takip edilip tamamen steril ortamlar oluşturarak hizmet veren Kasap Sabit Yılmaz, sektörün Samsun'daki en eski kasabı. Özellikle müşterilerilerinin güvenini kazanmak ve tüketim aşamasına kadar ürünlerin lezzetini muhafaza etmek kaygısıyla sağlıklı beslenmenin bu faktörlerini dengede tutmada hassasiyetini vurgulamaya çalışırken, Sabit Yılmaz, "Koşulsuz müşteri memnuniyeti, sağlam ve ilkeli ticaret bizim esasımızı oluşturan temel niteliklerdir. Öncelikle insan sağlığını gözeterek steril ve hijyenik ortamlarda üretim ve kesim, Kalitede dünya standartlarını ve aynı doğallıkta ve kalitede üretim anlayışı, Ülke kaynaklarının verimli kullanılmasıyla en ekonomik şekilde üretim yaparken , tüketicimize de ucuz ve kaliteli ürünler sunarak Türk toplumunun geleneksel beslenme alışkanlıklarını sürdürmesine ve devamlılığına katkıda bulunmak. Samsunluya kaliteli et yedirmektir" diyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.