Apple’dan yapay zeka hamlesi

Apple’dan yapay zeka hamlesi
Yapay zekaya artık İPhone telefonlarda ücretsiz bir şekilde erişilebilecek.

Geçtiğimiz günlerde Apple ChatGPT’nin, iPhone telefonlarda ücretsiz olarak kullanılabileceğini duyurdu. iPhone kullanıcıları merakla yapay zeka uygulamasının alacağı iPhone’ların haberini bekledi…. ChatGPT’ye ücretsiz erişebilecek olan iPhone’lar, haberin devamında…

Anadolu Ajansı’nın haberlerine göre, ABD'li teknoloji şirketi Apple, yeni yapay zeka teknolojisi "Apple Intelligence"ı tanıttı, akıllı kişisel asistanı Siri’ye sohbet robotu ChatGPT’nin entegrasyonu için OpenAI ile ortaklık yaptığını duyurdu.

Apple, yeni İOS 18 güncellemesi ile birlikte birçok yeniliklerin de beraberinde geleceğini paylaştı. Bu yeniliklerin arasında yapay zeka alanındaki gelişmeler, kullanıcıların en çok heyecanlanmasına sebep olan özellik oldu.

Yine Anadolu Ajansı’nın haberine göre, Akıllı telefonlar için "iOS 18" sürümü ile getirilecek ana ekran ve fotoğraf galerisi için özelleştirmeler ve gizlilik güncellemeleri gibi özelliklerde tanıtıldı.

Kişisel bilgisayarlar için "macOS Sequoia" güncellemesiyle yapılabilecekler hakkında bilgi verilirken, bu sürümdeki "yansıtma" özelliğiyle iPhone telefonların bilgisayar üzerinde kullanılabileceği de aktarıldı.

img-8894.jpeg
İşte yapay zeka uygulamasını alacak iPhone’lar:

• iPhone 15 Pro

• iPhona 15 Pro Max

Yıl içerisinde ChatCPt’nin, akıllı kişisel asistan olan Siri’ye de entegre edileceği de duyuruldu.

Kaynak:Haber Kaynağı

İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.