Atakum’u hak ettiği seviyeye taşıyacağız

Atakum’u hak ettiği seviyeye taşıyacağız
Kentteki muhtarlarla kahvaltı programında bir araya gelen Atakum Belediye Başkanı Serhat Türkel, dayanışma vurgusu yaparak “Atakum’u, hak ettiği seviyeye el birliği ile taşıyacağız.” dedi.

Atakum Belediye Başkanı Serhat Türkel, kentteki 57 mahalle muhtarıyla Çakırlar Korusu’nda düzenlenen kahvaltı programında bir araya geldi.

baskan-turkel-atakumu-hak-ettigi-seviyeye-tasiyacagiz-1.jpeg

Programda, Atakum’da hayata geçirelecek projelerle ilgili bilgi veren Başkan Türkel, muhtarların talep ve şikayetlerini tek tek dinledi. Türkel, kentin kırsal ve merkez mahallelerinde yapılacak çalışmalar hakkında muhtarlarla fikir alışverişinde bulundu.

baskan-turkel-atakumu-hak-ettigi-seviyeye-tasiyacagiz-4.jpeg

Başkan Türkel programda yaptığı konuşmada, “Hepimizin hedefi ortak. ‘Atakum sevdamız.’ dedik. Sevdamız için gece gündüz, canla başla çalışacağız. Yolumuz zor ve aşmamız gereken engeller var ama biz, bu yola yüreğimizi ortaya koyarak çıktık. Şikayet etmek için değil çalışmak için buradayız. Yaşadığımız zorlu süreci iş birliği içerisinde, el ele vererek aşacağız. Yüreğimizden aldığımız güçle, kentimizin dört bir yanını adım adım güzelleştireceğiz. Atakum Belediyesi olarak tüm imkanlarımızı kentimizi ekonomik ve sosyal açıdan kalkındırmak için kullanıyoruz. Hedeflediğimiz gibi, artan üretimi ve istihdamının yanı sıra eğitim, spor ve turizm olanaklarıyla Atakum’u hak ettiği seviyeye el birliğiyle taşıyacağız.” dedi.

baskan-turkel-atakumu-hak-ettigi-seviyeye-tasiyacagiz-10.jpeg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.