Bakan Uraloğlu Samsun'a geliyor

Bakan Uraloğlu Samsun'a geliyor
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu'nun da katılım sağlayacağı "Türkiye Buluşmaları Samsun" programı yarın Samsun'da gerçekleşecek.

AK Parti Genel Merkezi'nin Türkiye Buluşmaları başlığı altında gerçekleştirdiği teşkilat çalışmasının Samsun Programı Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu'nun ve AK Parti Genel Merkezi tarafından belirlenen 17 milletvekilinin katılımı ile Samsun'da gerçekleşecek. Konuyla ilgili bir açıklama yapan AK Parti Samsun İl Başkanı Mehmet Köse, "Sayın Bakanımızı ve milletvekillerimizi ağırlayacak olmanın heyecanı içerisindeyiz" ifadelerini kullandı.

İl Başkanı Mehmet Köse'nin açıklaması şu şekilde: "Genel Merkezimizin "Her Daim Birlikte - Özümüzden Geleceğe" mottosu ile hayata geçirdiği "Türkiye Buluşmaları"nın Samsun programını 17 Eylül 2024 Salı günü tüm gün sürecek ve tüm ilçelerimizi kapsayacak şekilde planlamış bulunuyoruz. Bu kapsamda; Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız Sayın Abdulkadir Uraloğlu'nu ve yine Genel Merkezimiz tarafından görevlendirilen 17 milletvekilimizi Samsun'da ağırlayacağız. Programımız Basın Açıklaması ile başlayacak ve milletvekillerimizin ilçe programlarına katılım sağlaması ile devam edecektir. Bizler de Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız Sayın Abdulkadir Uraloğlu ile birlikte tüm gün sürecek bir çalışmanın içerisinde olacağız. Samsun'un siyasal projeksiyonunu, teşkilat çalışmalarımızı, merkezi hükümet ve yerel yönetim yatırımlarını ve Samsun genelindeki hizmet ve yatırım beklentilerini masaya yatıracağımız strateji çalışmalarının yanı sıra çeşitli kurum ziyaretlerini de kapsayacak şekilde yapımı devam eden muhtelif yatırımları yerinde inceleme ve değerlendirme imkanı bulacağımız programın Samsun için hayırlı neticeler ortaya koymasını temenni ediyoruz. Yine program kapsamında sivil toplum kuruluşlarımız ile de bir araya gelecek ve çeşitli değerlendirmelerde bulunacağız. Sonuç itibariyle; AK Parti olarak her zaman olduğu gibi yine sahada milletimizle bir ve beraber olacağız. Milletin bağrından çıkmış AK kadrolar millet için, milletle beraber ve yine milletin menfaatine siyaset yapmayı sürdürecektir. Biz bu tür teşkilat çalışmalarımızı; ülkemiz için doğru hamleleri planlama fırsatı olarak değerlendiriyoruz. Yoğun bir gündem bizleri bekliyor. Sayın Bakanımızı ve milletvekillerimizi ağırlayacak olmanın heyecanı içerisindeyiz. Programımızın sonuçları itibariyle hayırlara vesile olmasını diliyor, misafirlerimize şimdiden hoş geldiniz diyoruz"

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.