Başarı için rehavete yer yok

Başarı için rehavete yer yok
Ligde yoluna dolu dizgin devam eden Samsunspor'da, Teknik Direktör Thomas Reis oyuncularının rehavete kapılmasını istemiyor.

Ligde aldığı başarılı sonuçlarla dikkat çeken Samsunspor, yoluna dolu dizgin devam ederken, Teknik Direktör Thomas Reis, takımın rehavete kapılmaması için yoğun mesai harcıyor. Kırmızı-beyazlı ekip, son haftalarda gösterdiği performansla hem taraftarlarını hem de futbol kamuoyunu heyecanlandırsa da Thomas Reis, bu başarıların rehavet yaratmaması gerektiği konusunda oyuncularını uyarıyor.

sam-9110.jpg

Antrenmanlarda disiplinli ve yüksek tempolu çalışmalar uygulayan Reis, futbolcularına sürekli olarak mücadele etmeleri gerektiğini hatırlatıyor. Her maçın yeni bir zorluk taşıdığını vurgulayan deneyimli teknik adam, özellikle takımın mental açıdan da güçlü kalması için özel programlar uyguluyor. Özellikle savunma disiplini ve hücum organizasyonlarına odaklanan Reis, takımın her geçen hafta daha da güçlendiğini ifade ediyor. Ligin uzun ve zorlu bir maraton olduğunun altını çizen Alman teknik direktör, rehavetin en büyük tehlike olduğunu belirtiyor.

sam-9311.jpg

Her maç aynı önemde
Takım içindeki pozitif hava ve oyuncuların form grafiği teknik heyetin yüzünü güldürse de, Reis her fırsatta bu başarıların devamlılık gerektirdiğini vurguluyor. "Başarıya ulaşmanın yolu sadece yetenekten geçmez, aynı zamanda istikrar ve disiplin de en önemli unsurlar" diyen Reis, futbolcularından her maçta aynı ciddiyetle sahaya çıkmalarını istiyor. Özellikle takımdaki genç oyuncuların gelişimi ve tecrübeli futbolcuların katkısıyla Samsunspor'un sezonun geri kalanında da iddialı olacağına inanan Reis, takımın hedeflerine ulaşması adına her maçın önemli olduğunu hatırlatıyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.