Başkan Candal çalışmaları yerinde inceledi

Başkan Candal çalışmaları yerinde inceledi
Tekkeköy Belediye Başkanı Mustafa Candal, Yavuzlar Mahallesi’nde yürütülen yol çalışmalarını yerinde inceledi. İnceleme esnasında çalışmalara dair bilgi aldığını ifade eden Başkan Candal, “Yavuzlar Mahallemize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Tekkeköy Belediyesi ekipleri, ilçe sakinlerinin daha konforlu ve güvenli yollara kavuşması için çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Bu kapsamda ilçedeki Yavuzlar Mahallesi’nde yol çalışmaları yürütüldü. Tekkeköy Belediye Başkanı Mustafa Candal da, Yavuzlar Mahallesi’nde yürütülen çalışmaları AK Parti Tekkeköy İlçe Başkanı Hayri Ağırlar ile birlikte yerinde inceledi.

manset-2.jpeg

Konuya dair yaptığı açıklamada, çalışmalar hakkında ekiplerden bilgi aldığını belirten Tekkeköy Belediye Başkanı Mustafa Candal, “İlçe sakinlerimizi kapsamlı ve konforlu yollarla buluşturmak adına Yavuzlar Mahallemizde devam eden çalışmalarımızı AK Parti İlçe Başkanımız Hayri Ağırlar ile birlikte yerinde inceleyerek ekip arkadaşlarımızdan bilgiler aldık. Yavuzlar Mahallemize hayırlı olmasını diliyorum.” ifadelerini kullandı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.