Başkan İkiz’e anlamlı ziyaret

Başkan İkiz’e anlamlı ziyaret
Havza'da çeşitli ziyaretler gerçekleştiren Samsun Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Sabri Kılıç, Havza Belediye Başkanı Murat İkiz’i makamında ziyaret etti.

Havza Belediye Başkanı Murat İkiz’in makamına gerçekleşen ziyarette Başkan İkiz aynı zamanda Hukuk Fakültesinden arkadaşı olan Samsun Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Sabri Kılıç ile bir süre sohbet ederek Havza, belediye çalışmaları hakkında bilgiler aktararak bir süre sohbet ettiler.

Havza Belediye Başkanı Murat İkiz, Samsun Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Sabri Kılıç’ın ziyaretinden duymuş olduğu memnuniyeti dile getirerek “Hukuk fakültesinden arkadaşım olan değerli kardeşim Samsun Cumhuriyet Başsavcımız Sayın Mehmet Sabri Kılıç’ın ziyaretinden ötürü onur duydum. Sayın Savcımızı Havza Belediyesinde misafir etmekten ötürü mutluyum. Samsun Cumhuriyet Başsavcımız Sayın Mehmet Sabri Kılıç’a başarılar dilerim” dedi.

Samsun Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Sabri Kılıç ise Havza Belediye Başkanı Murat İkiz’e misafirperverliği için teşekkür ederek görevinde başarılar diledi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.