Beklentilerin farkında

Beklentilerin farkında
Yılport Samsunspor'da geçen sezon beklentileri karşılayamayan Arbnor Muja, yeni sezon için yoğun bir hazırlık dönemi geçiriyor.

Arnavut oyuncu, takımın en önemli silahlarından biri olma hedefiyle özel çalışmalar yapacak. Kırmızı-beyazlıların geçen sezonun ikinci yarısında büyük umutlarla takıma kattığı Muja, sahada beklenen etkiyi yaratamadı. Performansının beklenen seviyeye ulaşmaması, hem teknik ekip hem de yönetim tarafından eleştiriler almıştı. Kırmızı-beyazlı forma ile Süper Lig'de 11 maçta görev alan Arnavut oyuncu, 2-0 kazanılan ve ilk maçı olan Antalyaspor maçında kaydettiği gol haricinde bir skor katkısı üretememişti.

arbnor-2.jpg

Hücum gücüne büyük katkı
Yılport Samsunspor'da geçen sezon beklentileri karşılayamayan Arbnor Muja, yeni sezon için yoğun bir hazırlık dönemine giriyor. Arnavut oyuncu, takımın en önemli silahlarından biri olma hedefiyle özel çalışmalar yapacak. Geçtiğimiz sezon performansıyla taraftarları ve teknik heyeti hayal kırıklığına uğratan Muja, yeni sezonda bu durumu tersine çevirmek istiyor. Bireysel antrenmanlar ve özel programlarla formunu en üst düzeye çıkarmayı amaçlayan oyuncu, Samsunspor'un hücum gücüne büyük katkı sağlamayı hedefliyor. Teknik direktör Thomas Reis'in de büyük umutlar bağladığı Arbnor Muja, yeni sezonda taraftarların karşısına güçlü şekilde çıkmayı hedefliyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.