Belçikalı yeni sezon için iddialı

Belçikalı yeni sezon için iddialı
Yılport Samsunspor'da geçen sezon istediği kadar süre alamayan Landr Dimata, takımda kalması halinde sezona damga vurmayı hedefliyor.

Yılport Samsunspor'da geçen sezon beklediği kadar sahada yer alamayan Dimata, yeni sezona yönelik umutlu ve kararlı bir şekilde çalışmalarını sürdürüyor. Kulüpteki durumunu yeniden değerlendiren genç oyuncu, performansını artırarak teknik direktörün gözüne girmeyi hedefliyor. Geçtiğimiz sezon Yılport Samsunspor'da istediği kadar forma şansı bulamayan Landry Dimata, takımda kalması halinde sezona damga vurmayı hedefliyor.

manset-1.jpg

Kendini kanıtlamak istiyor
Yılport Samsunspor'un Belçikalı oyuncusu Landry Dimata geçen sezon istediği kadar forma şansı bulamamış olsa da, bu sezon daha çok süre alarak kendini kanıtlamak istiyor. Takımda kalması halinde Teknik direktör Thomas Reis'in hücum planlarında önemli bir rol oynaması beklenen Dimata, takımın gol yollarında etkili bir seçenek olacak.

manset-2.jpg

İstediği süreyi alamadı
Teknik Direktör Thomas Reis'in kararı doğrultusunda takımda kalırsa yeni sezonda daha çok forma giymeyi hedefleyen Kongo DC asıllı Belçikalı oyuncu, geçen sezon kırmızı-beyazlı forma ile 19 maçta 2 gol kaydetmişti.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.