Birlik olmalıyız, beraber olmalıyız

Birlik olmalıyız, beraber olmalıyız
Yılport Samsunspor Kaptanı Zeki Yavru, Kayseri kamp etabı sürecini değerlendirdi. Yavru, "Süper Lig'de kaldık, mutluyuz ama bizi daha zor bir sezon bekliyor. Birlik olmalıyız, beraber olmalıyız." dedi.

Kayseri kamp etabının güzel geçtiğini belirten Yavru, "Şu ana kadar güzel geçiyor. Eğlenceli ve yorucu diyebiliriz. En iyi şekilde yeni sezona hazırlanmaya devam ediyoruz. Genç kardeşlerimiz de var aramızda. Yeni sezon, yeni heyecan, yeni başlangıçlar. Mutlu bir kamp süreci geçiriyoruz." dedi.

sam-0850.jpg

"Taraftarların çok büyük etkisi var"
Kırmızı-beyazlı taraftarların desteğinin çok önemli olduğunu söyleyen Yavru, "Taraftarların takım üzerinde de tabii ki de çok büyük etkileri var. Bunu geçtiğimiz sezonda da fazlasıyla hissettirdiler. İç sahada galibiyet oranımız zaten bunu fazlasıyla gösterdi. İçeride dışarıda bize inanılmaz destekleri var. Hepsine buradan bir kez daha teşekkür ederim. Maçı tam net hatırlamıyorum ama 55. dakikada mı, 60. dakikada mı neydi? Taraftar bir devreye girdi. Bir anda bir coşkuyla bizi desteklemeye başladılar. Takım o anda gaza geldi. Skoru alarak maçı kazandık. Tabii ki de saha içerisinde bizi bu anlar çok fazla etkiliyor. Benim adıma da defalarca söylediğim gibi beni sahiplendiler. Sahiplenmek ve sahiplenilmek çok güzel bir duygu benim adıma. Ben bu takımı sahiplendim, bu takım da camiasıyla, taraftarıyla beni sahiplendi. Bunun için çok mutluyum." ifadelerini kullandı.

sam-1114.jpg

"Kulübü en iyi şekilde temsil etmeliyiz"
Samsunspor'u zor bir sezon beklediğini söyleyen deneyimli oyuncu, şu sözleri kullandı: "Özel bir sezona başlayacağız. Geride kalan sezon bitti. Her şey geçti. Süper Lig'de kaldık, mutluyuz. Ama bizi daha zor bir sezon bekliyor. Birlik olmalıyız, beraber olmalıyız. Zaten bu sezon sloganımız da "Biz Bize Yeteriz." Hep birlikte, başta başkanımız olmak üzere yönetim kurulumuz, taraftarımız, oyuncu grubumuz ve hocamız hep birlikte güzel bir bütün olup bu kulübü en iyi şekilde temsil etmeliyiz. Taraftarlarımıza da buradan selamlar, sevgiler. İnşallah yeni sezonda bizi desteklemeye devam ederler. Hep birlikte başarılarımıza yenilerini ekleyelim ve Samsunspor'u layık olduğu yerlere taşıyalım. Bizim adımıza kazasız belasız güzel bir sezon olsun."

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.