Camia kenetlendi

Camia kenetlendi
Samsunspor camiası Fenerbahçe maçı için kenetlendi. Taraftarlardan yönetime, futbolculardan teknik heyete dek herkes pazar akşamı 3 puan için odaklandı.

Samsunspor camiası, pazar akşamı oynanacak Fenerbahçe maçı için kenetlenmiş durumda. Hem taraftarlar hem de kulüp yönetimi bu kritik mücadeleden 3 puanla ayrılmak için büyük bir motivasyonla destek vermeye hazırlanıyor. Takımın her bir oyuncusu, Fenerbahçe karşısında sahadan galibiyetle ayrılmak için yüksek bir konsantrasyonla antrenmanlar yapacak.

232105.jpg

Samsunspor A.Ş. Başkan Vekili Veysel Bilen, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada, " Fenerbahçe ile oynayacağımız maç tam bir futbol şölenine dönüşecek. Sahanın dışında tribünleri dolduran taraftarlarımız centilmence takımlarını destekleyecek. Fenerbahçe maçında göreceksiniz ki, sahada mücadele eden, Atatürk’lü armayı terinin son damlasına kadar temsil edecek, karakterli oyuncu grubumuzla kazanmak için sahaya çıkacağız. Başkanımızdan masörümüze, hocamızdan teknik ekipteki diğer kardeşlerimize kadar hepimizin görüşü bu maçı nasıl kazanırız diye. O haftanın, belki o ayın, hatta sezonun konuşulacak maçlarından biri olacağına inanıyoruz. Öyle de olmasını temenni ediyoruz." ifadelerini kullanmıştı.

232222.jpg

Samsun 19 Mayıs Stadyumu'nda oynanacak maçta tribünlerin dolması beklenirken, kırmızı-beyazlı taraftarlar şimdiden destek mesajları ile sosyal medyada birlik çağrısında bulunuyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.