Camiler çocukların sesleriyle şenlendi

Camiler çocukların sesleriyle şenlendi
İlkadım Belediyesi’nin yaz Kur’an kurslarında eğitim alan çocuklara yönelik düzenlediği ‘Camiler Sesinle Şenlensin Sen Değersin’ isimli etkinlik programı sona erdi. Etkinlikte çocuklar eğitimlerinin yanı sıra gönüllerince eğlendiler.

İlkadım Belediyesi tarafından İlkadım’daki camilerde açılan yaz Kur’an kurslarında, Kur’an-ı Kerim ve dini eğitim alan öğrencilere yönelik düzenlediği ‘Camiler Sesinle Şenlensin Sen Değersin’ programı sona erdi. Farklı mahalle camilerinde düzenlenen etkinliklerde spor etkinlikleri, oyunlar ve ikramlar yer aldı.

6.jpg

Programların çocukların yanı sıra veliler tarafından da beğenildiğini söyleyen İlkadım Belediye Başkanı İhsan Kurnaz, “Belediyemiz Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından hayata geçirilen ‘Camiler Sesinle Şenlensin Sen Değersin’ etkinliklerinde camilerimizde yaz Kur’an kurslarında eğitim alan evlatlarımızla buluştuk. Şişme oyun grupları, spor etkinlikleri, yarışmalar ve ikramlar yer aldı. Evlatlarımız programımızda eğitimlerinin yanı sıra, eğlenceli vakitler de geçirdiler. Sosyal belediyecilik anlamında hayata geçirdiğimiz projemiz, veliler ve cami görevlilerimiz tarafından da memnuniyetle karşılandı. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Vatandaşlarımızın gönlüne dokunan, her anlarında hep yanlarında olacağımız hizmetlerimize ara vermeden devam edeceğiz” dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.