Çiftlik Caddesi ile ilgili açıklamalara tepki gösterdi

Çiftlik Caddesi ile ilgili açıklamalara tepki gösterdi
İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Toplumsal Politikalar Başkanı İmren Nilay Tüfekci, Samsun'daki Çiftlik Caddesi'ne yönelik yapılan açıklamalara sosyal medya hesabından sert bir tepki gösterdi.

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı İmren Nilay Tüfekci, Çiftlik Caddesi ile ilgili "müjde" olarak duyurulan yeniden yapım çalışmalarına ilişkin şu ifadeleri kullandı: "Yine şehrimizle ilgili alışık olduğumuz, sürekli tekrarlanan bir gelişme bizlere müjde olarak açıklandı. Eminim hepimiz o kadar çok duymuşuzdur ki, Çiftlik Caddesi trafiğe açıldı, trafiğe kapandı, tekrar açıldı, tekrar kapanıyor mu? Caddedeki binalara dış cephe düzenlemesi yapılıyor, Çiftlik Caddesi Türkiye'nin gözdesi olacak vs. vs. Bunlar sürekli söyleniyor da sonucunda sadece ihale alan birileri zengin oluyor. Başka da bir şey göremiyoruz. Sahi Beyler sizin ne alıp veremediğiniz var bu Çiftlik Caddesiyle, oranın esnafıyla, orada yaşayan vatandaşlarla ne derdiniz var? Canınız sıkıldıkça makinelerle girip yıkıp tekrar yapıyorsunuz?"

Sorunlara dikkat çekti
Tüfekci, açıklamasında ayrıca Samsun'un diğer sorunlarına da değindi: "Samsun'un başka sorunu yok mu? Sizin yapacak başka işiniz yok mu, aynı yerleri yıkıp tekrar yapmaktan başka aklınıza bir şey gelmiyor mu? Ya da Samsun Büyükşehir Belediyesi'nin parası mı çok harcayacak yer bulamıyor musunuz? Şehrimizde o kadar işsiz genç, o kadar yardıma muhtaç aile varken yıllardır tekrar tekrar düzenlemeye sokup Samsunluların parasını israf ediyorsunuz. Bir de bunu kameraların karşısına geçip müjde diye açıklıyorsunuz. Sanıyorum kameraların karşısına geçip insanların aklıyla dalga geçer gibi müjde açıklamayı abilerinizden öğrendiniz. Sizin açıkladığınız sahte müjdelere bu milletin artık karnı tok."

Geçmişteki yönetimle ilgili eleştiriler
Tüfekci, açıklamasını şu şekilde tamamladı: "İşin komik tarafı; müjdenizi açıklarken yanınızda oturan kişi Samsun'da 20 yıl Büyükşehir Belediye Başkanlığı yapmış ve Samsun'un bugünkü problemlerinin çoğunun asıl sebebi olmuş. Keşke dönüp ona bir sorsaydınız, biz 25 yıldır Samsun'a ne yapıyoruz diye? Yeter Beyler, Yeter, Samsun'a hizmet gerek. Kaldırım taşı boyayarak, yaptığınız yerleri yıkıp tekrar yaparak bunları marifetmiş gibi anlatmayın. Vatandaşlarımızın birçoğu ekonomik olarak sıkıntılı günler geçiriyor. Samsun'da yap-boz oynamayın, bu milletin hakkına girmeyin. Birilerini zengin edeceğiz diye, devletimizin malını israf etmeyin."

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum