Çocuklardan Başkan İkiz’e sürpriz

Çocuklardan Başkan İkiz’e sürpriz
31 Mart 2024 tarihinde yapılan yerel seçimlerde Havza Belediye Başkanı seçilen Av. Murat İkiz, seçimlerden sonra yaptığı çalışmalarla ilçeyi şantiye alanına çevirdi.

Havza Belediye Başkanı Av. Murat İkiz, Kevser Parkı çocuk oyun parkında toplanan çocukların davetine katılarak bir süre çocuklarla oyun oynadı. Çocukların hazırladıkları dövizlerle başkan İkiz’e teşekkür ettiği buluşmada duygulu anlar yaşayan başkan İkiz, bir süre çocukların oyununa eşlik etti.

Heyecanları gözlerinden okunan çocukların mutluluğuna ortak olan Başkan İkiz, “ Şehir merkezinde bulunan oyun parklarını gözden geçirdik. Bazılarına yeni ilaveler yaptık, bazılarını iste tamamen ömrünü tamamladığı için yenileri ile değiştirdik. Kevser Parkında ise son derece donanımlı bir oyun parkı yaptık. Ayrıca kırsalda bulunan 10 mahallemizde de yeni oyun parklarımızı hizmete aldık. Bugün burada toplanan çocuklarımızın beni buraya davet etmeleri ve taşıdıkları dövizler beni çok duygulandırdı. Bizler, umut dolu, adil, eşit bir gelecek inşa etmek için çalışıyoruz. Çocuklarımızı çok seviyoruz, onların mutlu olmaları için tüm imkânlarımızı kullanıyoruz.”dedi.

Kevser Oyun Parkında gönüllerince eğlenen çocuklara eşlik eden Başkan İkiz, miniklerin isteğini kırmayarak onlarla bir süre oyun oynadı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.