Çukurda yaşamaya mahkum bir hadsizdir

Çukurda yaşamaya mahkum bir hadsizdir
AK Parti Samsun İl Başkanı Mehmet Köse, CHP İzmir Milletvekili Tuncay Özkan’ın Recep Tayyip Erdoğan’a yönelik sözlerine tepki gösterdi. Köse, "Kendisi çukurda yaşamaya mahkum bir hadsizdir." dedi.

AK Parti Samsun İl Başkanı Mehmet Köse, yaptığı açıklamada, "Kimileri için seviye rahatsız edici bir haldir. Onlar için, seviyesizlik ise adeta yaşam sebebi ve şeklidir. Sözünü ettiklerim; yükseklikten, yüksek bir yerde bulunmaktan korkuya kapılan akrofobikler değil, pislik üretmeden duramayan, seviyesizce davranmaktan haz duyan karakter yoksunu yaratıklardır. Bu tipler; kati surette belirli bir seviyede ve/veya düzeyde’ duramazlar. Seviyeli, düzeyli davranışlar gösteremezler. Bu tipler için ‘alçak seviye' bile nihayetinde bir seviyedir, irtifadır, yüksekliktir. Çukur ise tam onlara göredir. Çoğu zaman alçak seviyeyi dahi yeterli bulmayıp mutlaka çukur siyaseti yapmaya çukurda yaşamaya ihtiyaç duyarlar. Yarasalar gibi değildirler. Başları aşağıda olsa da yarasalar yüksekte bir yerlere konar ve konaklarlar. Bu gibiler ise baştan aşağı çukurdadırlar, dilleri çukurda döner, çukur laf ederler." sözlerine yer verdi.

whatsapp-image-2024-08-27-at-13-14-28-1.jpeg

"Haddini aşan çukur ifadelerde bulunmuştur"
Köse, açıklamalarını şöyle tamamladı: "22 yıldır aziz milletimizin büyük bir sevgi ve desteğine mazhar olan Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan Erdoğan’a dil uzatırken de çukurdan uzatırlar. Çünkü o çukurda yaşarlar, çukur siyaseti yaparlar. Çukur Tuncay olarak anılan şahıs da bu anlattığımız çukur modelinin son temsilcisi olarak, haddini aşan çukur ifadelerde bulunmuştur. Kendisi, aziz milletimizin nezdinde kendi hezeyanlarında boğulmaya, çukur kalmaya, çukurda yaşamaya mahkum bir hadsizdir. Son dönemin popüler normalleşme ve değişim iddiası çukur tuncay gibilerle olacak iş değildir. Neticede bazı insanların değişmesini beklemeyin. Yılan sadece derisini değiştirir, huyunu asla."

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum