Demir’den Başkan İkiz’e ziyaret

Demir’den Başkan İkiz’e ziyaret
60. Hükümet Bayındırlık ve İskan Bakanı, Önceki Dönem Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir Havza Belediye Başkanı Murat İkiz’i ziyaret etti.

Havza Belediye Başkanı Murat İkiz’in makamında gerçekleşen ziyarete AK Parti Havza İlçe Başkanı Mustafa Kurkmazlı, Belediye Meclis Üyeleri Seyit Ahmet Ön, İsmail Şengül, Ömer Faruk Çörekçioğlu ve İsmail Kurkmazlı hazır bulundular. Ziyarette bir süre sohbet eden İkiz ve Demir güncel konular hakkında görüş alışverişinde bulundular. Önceki Dönem Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir Havza Belediye Başkanı İkiz’in çalışkanlığı ve tecrübesi ile hak ettiği bir konumda olduğunu ve ilçe için önemli hizmetler yapacağına olan inancının tam olduğunu belirterek İkiz’e başarılar diledi.

demir-3.jpeg

Havza Belediye Başkanı Murat İkiz ise 60. Hükümet Bayındırlık ve İskan Bakanı, Önceki Dönem Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir ile uzun yıllardır birlikte çalışma imkanı bulduklarını belirterek; “Sayın Bakanım ile birlikte Ak Partimizin kuruluşundan bu güne kadar farklı kademelerde ilimize ve ilçemize hizmet ettik. Bu vesile 60. Hükümet Bayındırlık ve İskan Bakanı, Önceki Dönem Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Mustafa Demir’e ilçemize vermiş oldukları hizmetlerden ve nazik ziyaretlerinden ötürü teşekkür ederim.”dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.