Formaya göz kırptı

Formaya göz kırptı
Adana Demirspor maçında oyuna sonradan dahil olarak bu sezon ilk golüne imza atan Landry Dimata, hem moral depoladı hem de forma rekabetinde 'Ben de varım' dedi.

Adana Demirspor karşılaşmasında oyuna sonradan dahil olan Landry Dimata, attığı kritik golle Samsunspor’a galibiyeti getiren isimlerden biri olmayı başardı. Sahada kaldığı süre boyunca istekli ve etkili bir performans sergileyen Belçikalı forvet, teknik heyetin güvenini kazanırken, taraftarların da takdirini topladı. Mücadelenin ikinci yarısında oyuna giren Dimata, temposu ve fizik gücüyle rakip savunmayı zorladı. Gol pozisyonunda doğru yerde ve doğru zamanda bulunarak fırsatçılığını gösteren oyuncu, takımına moral kaynağı oldu.

manset-1.jpg

Çalışmalarını sürdürecek
Forma rekabetinde önemli bir adım atan Dimata, teknik heyetin dikkatini çekmeyi başardı. Hırsıyla ve kendine olan güveniyle dikkat çeken tecrübeli oyuncu, önümüzdeki maçlarda daha fazla süre almak için çalışmalarını sürdürecek. Adana Demirspor karşılaşmasındaki performansıyla formaya göz kırpan Dimata, Samsunspor’un hücum hattında önemli bir silah olmaya devam edeceğinin sinyallerini verdi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.