En büyük aşçı Samsunlu Hüseyin Bölük
Otelcilik sektöründe önemli pozisyonlarda görev alan, son olarak Kempinski Hotel Barbaros Bay'ın Baş Aşçılık görevini yürüten Bölük, deneyim ve tecrübeleriyle çalışmalarına Dedeman zincirinde devam edecek.
Yemek kültürünün önemini çok iyi bilen Dedeman Hotels & Resorts International, bu kültürü yaratmak ve geliştirmek üzere Kurumsal Baş Aşçı pozisyonuna Hüseyin Bölük'ü atadı. Bölük, yeni görevinde, Dedeman Hotels Resorts International için yemek kültürünü geliştirmek üzere strateji belirleyecek, mutfak konseptleri ile kaynaklarını geliştirecek ve genel işleyişe destek verecek.
Grubun hizmet standardlarının güncellenmesi ve güncellenirken de yenilikler katılması Bölük'ün temel sorumluluklarından biri olacak. Otellerin baş aşçıları ile işbirliği içinde davet ve düğün yemekleri ile restoranlar için yenilikçi bir menü geliştirmeyi sağlamak üzere otel mutfak ekiplerine de önderlik edecek olan Bölük, ayrıca yiyecek kalitesini artırma ve yenilikler katmaya yönelik tüm birimlerin uyum içinde çalışmalarını sağlayacak.
Aşçılık kariyeri süresince, Türk ve dünya mutfaklarından birçok lezzeti konuklarına sunan Hüseyin Bölük, artık tecrübelerini ve seçkin lezzetlerini Dedeman misafirlerinin beğenisine sunacak. Hüseyin Bölük evli ve 2 çocuk babası.
Şevki YILDIRIM
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.