Gündeme dair açıklamalarda bulundu

Gündeme dair açıklamalarda bulundu
Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım, gündeme dair açıklamalarda bulundu. Başkan Yıldırım, iki oyuncu ile de prensip anlaşması yapıldığı ancak yasak kararı nedeniyle iptal olduğunu söyledi.

Başkan Yüksel Yıldırım, katıldığı bir programda gündeme dair önemli açıklamalar yaptı. Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım, transfer yasağının kaldırılması için büyük çaba sarf edildiğini söyledi. İki oyuncu ile de prensip anlaşması yapıldığı ancak yasak kararı nedeniyle iptal olduğunu söyledi. Yıldırım, "Emre Akbaba ile görüştüm. Kendisi bana Samsunspor ile ilgili çok güzel şeyler duyduğunu ve eski takım arkadaşları Okan Kocuk ve Emre Kılınç'la görüştüğünü söyledi. Bunun üzerine Emre Akbaba ve Yusuf Erdoğan ile anlaşarak ön protokol yaptım ama transfer tahtamız açılmayınca bu transferler gerçekleşmedi. Sonrasında da Erdoğan'ın Konyaspor'a transferi gerçekleşti." dedi. Takımdaki bazı oyunculara transfer teklifleri geldiğini belirten Yıldırım, "Marius'a 2 milyon euro teklif geldi. Carlo Holse'ye ve Satka'ya teklif var. Ntcham'a da teklif geldi. Oyuncularımıza ilgi var ama satamıyoruz." dedi.

pfdk-2.jpg

Taraftar desteği şart
Samsunspor'u geçen sezon ligde tutan gücün kırmızı-beyazlı taraftar olduğunu belirten Başkan Yüksel Yıldırım, "Geçen sezon 12.000 kombine sattık bu sene ise bu rakam 2.000 civarında. Taraftarlar bilet fiyatlarından şikayet ediyor ama Göztepe, Konya gibi bize yakın olan takımlarla üç aşağı beş yukarı aynı seviyede. Biz %50 bir zam yaptık ve bu sene tahtamız kapalı. Bu sene ligde kalacaksak bize taraftarımızın desteği şarttır." dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.