Havza'da milli maç heyecanı

Havza'da milli maç heyecanı
Havza’da vatandaşlar, Türkiye'nin 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası Avusturya ile yaptığı karşılaşmayı Havza Belediyesi tarafından kurulan dev ekrandan izlediler.

Havza Belediyesi tarafından sinevizyon aracılığı ile canlı olarak yayınlanan Avusturya - Türkiye karşılaşmasını Belediye Başkanı Murat İkiz, Havza Muhtarlar Derneği Başkanı Adem Şahin, Havza Bakkal ve Bayiler Esnaf Odası Başkanı Vahit Yılmaz ve vatandaşlar, Mehmetçik Meydanı'ndan hep birlikte izlediler. Maçı Türkiye'nin 2-1 kazanması ve çeyrek finale kalması sonrası vatandaşlar, sevinç gösterisinde bulundu.

c15.jpg

Havza Belediye Başkanı Murat İkiz, Milli Takım'ın başarısından dolayı gurur duyduğunu dile getirerek, “Milli Takımımız bir kez daha gururumuz oldu. Rakibini yenerek son çeyrek finale kalan takımımızı kutluyorum. Ay yıldızlı takımımıza başarılar diliyorum. İnşallah 6 Temmuz'daki çeyrek final maçında Berlin’de, Hollanda’yı yenerek adımızı yarı finale sonra ise final yazdıracağız. Bunu başaracak güç 80 milyonun yüreği ve duası olan takımımızda var. İnşallah Cumartesi gece yine bizler meydanda, yüreğimiz Milli Takımızın yanında olacak. Yüreğimiz ve dualarımız onlarla.” dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.