Hayırlı ziyaretler 'Mahmut Hoca'

Hayırlı ziyaretler 'Mahmut Hoca'
Samsun Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mahmut Aydın’ın Yeniden Refah Partisi Büyükşehir Belediye Başkan adayı Adem Güney'i ziyaret etmesi, kamuoyunda “Yoksa Yeniden Refah Partisi’ne mi göz kırpıyor?” yorumlarının yapılmasına sebep oldu.

Samsun Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mahmut Aydın’ın Yeniden Refah Partisi Büyükşehir Belediye Başkan adayı Adem Güneyi ziyaret etmesi, kamuoyunda “Yoksa Yeniden Refah Partisi’ne mi göz kırpıyor?” yorumlarının yapılmasına sebep oldu.

AK Parti’ye karşı aday olup seçimi kazanmaması için uğraş veren ve partisinden 30 bin düşük oy alarak seçimi kaybeden Adem Güney’i ziyaret eden Prof. Dr. Mahmut Aydın’ın ziyaretine anlam verilemezken “Hayırlı ziyaretler Mahmut hoca” yorumları yapıldı.

CUMHURBAŞKANININ ATADIĞI REKTÖR BUNU YAPMAMALI
AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı olan Recep Tayyip Erdoğan’ın atadığı bürokratın, AK Parti’ye karşı aday olan bir Belediye Başkan adayını ziyaret etmesi AK Partili seçmen tarafından tasvip edilmezken, kamuoyu tarafından da tepkiyle karşılandı.

Cumhurbaşkanının bu durumdan haberdar olması halinde nasıl bir tepki vereceği de kamuoyu tarafından merak edilmekte.

YENİDEN REFAH'A MI GÖZ KIRPTI?
Samsun Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mahmut Aydın’ın iki yıl sonra rektörlüğü biteceği ve bir daha atanmayacağı göz önüne alındığında “Acaba Yeniden Refah Partisi’ne mi göz kırpıyor?” konusu da merak edilenler arasında.

İki yıl Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ)’de Rektör Yardımcılığı ve iki dönem de Samsun Üniversitesi’nde rektörlük yapan Prof. Dr. Mahmut Aydın’ın AK Partili kadrolar tarafından atanmasına karşın; Yeniden Refah Partili Adem Güney’i ziyaret etmesinin, akıllara durgunluk verecek boyutta bir konu olduğu iddia edilmekte.

manset-3.jpeg

SAMÜ’YÜ BALLICA KAMPÜSÜ'NE Mİ TAŞIYACAK?
Samsun Üniversitesi’nin kuruluşundan itibaren rektörlük görevinde bulunan Prof. Dr. Mahmut Aydın’ın rektörlük binasını Ondokuzmayıs ilçesinde bulunan Ballıca Kampüsü’ne yapacağı, hatta ihalenin bitme aşamasında olması nedeniyle Canik halkından büyük bir tepki aldığı da bilinmekte.

Canik ilçesinin kalkınmasında büyük önem taşıyan Samsun Üniversitesi’ne ait rektörlük binasının Ondokuzmayıs ilçesinde yapılması, Canik’e yapılacak en büyük kötülüklerden biri olduğu da Canik halkı tarafından dillendirilmekte.

Haber: Enes BAHADIR

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
9 Yorum