Holse'den sıkı hazırlık

Holse'den sıkı hazırlık
Gaziantep FK maçında takımına galibiyeti getiren Carlo Holse, Tümosan Konyaspor maçında kırmızı-beyazlı taraftarlar önünde gol sevinci yaşamak istiyor.

Samsunspor'da hazırlık döneminde antrenmanlarda gösterdiği disiplin ve azimle teknik heyetin takdirini kazanan Danimarkalı yıldız, Gaziantep FK karşısında kaydettiği golle galibiyetin mimarı olmuştu. Atakaş Hatayspor karşısında iyi oyununu skorla süsleyemeyen Holse, gözüne Tümosan Konyaspor'u kestirdi. Cumartesi akşamı 19 Mayıs Stadyumunda kırmızı-beyazlı taraftar önünde maçında performansını en üst seviyeye çıkarmak için hazırlanıyor.

manset-2.jpg

Teknik heyetin beklentisi büyük
Samsunspor’un Danimarkalı yıldızı Carlo Holse, cumartesi günü oynanacak Tümosan Konyaspor maçını sabırsızlıkla bekliyor. Takımının önemli kozlarından biri olan Holse, hafta boyunca yapılan antrenmanlarda yüksek performansıyla dikkat çekiyor. Hücumdaki etkili oyunu ve yaratıcı paslarıyla bilinen oyuncu, teknik heyetin de büyük beklenti içinde olduğu isimlerden biri. Tümosan Konyaspor karşısında sahaya çıkmak için hazırlıklarını sürdüren Holse, hem kendi performansını artırmayı hem de takımına galibiyet getirmeyi hedefliyor. Taraftarlar da Holse’nin sahadaki mücadelesini iple çekiyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.