İlkadım'da okul bahçeleri temizlendi

İlkadım'da okul bahçeleri temizlendi
İlkadım Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, 2024-2025 Eğitim-Öğretim yılı öncesinde ilçedeki tüm okulların bahçelerini tazyikli su ile yıkadı.

2024-2025 Eğitim Öğretim Yılı öncesinde, İlkadım Belediyesi Temizlik İşleri müdürlüğü ekipleri, ilçedeki tüm okulların bahçelerini yıkadı. Yıkama faaliyetinin, okullarda eğitime başlayacak öğrencilerin sağlıklı ve hijyenik ortamlarda eğitim görmesi amacıyla yapıldığını söyleyen İlkadım Belediye Başkanı İhsan Kurnaz, "Eğitime olan desteğimizi sürdüreceğiz. Eğitimde de İlkadımlıların yanındayız" dedi.

20240908-140857.jpg

2024-2025 Eğitim-Öğretim yılına başlayacak olan öğrenci ve öğretmenlere başarı dileklerini ileten İlkadım Belediye Başkanı İhsan Kurnaz, "Her yeni eğitim öğretim yılı, yeni hedefler ve umutlar demektir. Bilgiyle donatılmış bir nesil yetiştirmek için çıkılan bu yolda, her bir bireyin başarısı hepimizin gurur kaynağı olacaktır. Öğrencilerimizin azmi ve öğretmenlerimizin rehberliğiyle, bu yıl da büyük başarılara imza atılacağına inanıyorum. Yeni eğitim öğretim yılı öncesinde, okullarımızın yeni dönemde hazır halde olması için İlkadım Belediyesi olarak, okullarımızın bahçelerinde yıkama faaliyeti gerçekleştirdik. Evlatlarımızın temiz sağlıklı ortamlarda eğitim görebilmeleri için okul bahçeleri ekiplerimizce daha hijyenik hale getirildi. Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın güvenli ve temiz bir ortamda eğitim görmesi için belediyemiz, eğitim kurumlarına desteğini sürdürmeye devam edecek. Yeni eğitim-öğretim yılı vesilesiyle tüm öğrenci, öğretmen ve velilerimize başarılı, sağlıklı ve verimli bir dönem diliyorum" diye konuştu.

20240908-140902.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.