İYİ Kİ DOĞDUN MUHAMMED
Yayınlanma:
Güncelleme:
Gazetemiz Görsel Servis Yönetmeni Muhammet Yılmaz'a gazete çalışanları süpriz bir doğum günü kutlaması düzenledi. Yılmaz 'İyiki doğdun Muhammed' tezahüratları eşliğinde doğum günü pastasını üfledi.
SÜPRİZ DOĞUM GÜNÜ
Denge Gazetesinin çalışkan personellerinden Görsel Servis Yönetmeni Muhammet Yılmaz doğum gününü gazete çalışanlarının düzenlediği süpriz doğum günü kutlamasıyla gerçekleştirdi. Gazete çalışanlarının hazırladığı doğum günü pastasını 'iyi ki doğdun Muhammed' sloganları ve alkışlar eşliğinde üfleyen Yılmaz 32'nci yaşını çalışma arkadaşlarıyla birlikte kutladı. Tebrikleri kabül eden Yılmaz süpriz doğum günü kutlamasıyla duygu dolu anlar yaşarken, çalışma arkadaşlarına kutlama için teşekkür etti.
Yaklaşık 12 yıldır Samsun basın camiasının içinde olan Yılmaz'a Denge Gazetesi olarak tekrar 'İyiki doğdun' diliyor, mutlu ve huzurlu nice yıllar diyoruz.
KÜLTÜR SANAT
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.