Jawline Dolgusu ile Yüz Hatlarınızı Şekillendirin
Özellikle yuvarlak yüz hattına sahip olan kişiler çene (jawline) dolgusu ile yüz hatlarını inceltebilmektedir. Bu anlamda çene görünümü çok daha keskin bir hale gelecektir. Böylece kişiler çok daha zayıf bir görünümü elde edebileceklerdir.
Jawline (Çene) Dolgusu Nedir ve Nasıl Uygulanır?
Çene hattı dolgusun hattını belirginleştirebilmek için uygulanmaktadır. Aynı zamanda yüz simetrisini sağlamak amacıyla da çene (jawline) dolgusu uygulanan bir işlemdir. İnce uçlu iğneler ile beraber dolgu malzemeleri çene hattı boyunca yerleştirilmektedir. Bu anlamda istenilen hatlar oluşturulmaktadır. İşlem genel olarak 15 dakika ile 30 dakika sürmektedir. Ardından günlük hayatta hemen dönülebilmektedir.
Jawline Dolgusu Nedir, İçeriğinde Ne Vardır?
Çene hattı dolgusunda genel anlamda hyaluronik asit ya da kalsiyum Hidroksiapatit dolguları kullanılmaktadır. Bu dolgular cilde uygun olduğu için çene (jawline) dolgusu için kullanılmaktadır. Ciltle uyumlu, nemi tutma özelliği yüksektir. Bu anlamda doğal ürünlerdir. Aynı zamanda uzun süre kalıcılık sağlamaktadır. Çene hattına hacim kazandırarak çenenin çok daha net ve keskin bir görünüm olmasına yardımcı olmaktadır.
Eksozom Nedir? Eksozom Tedavisi Faydaları Nelerdir?
Eksozomlar genel anlamda aralarında madde depolayan mikro parçacıklar olarak geçmektedir. Yenilikçi bir tedavi yöntemi olan eksozom tedavisi saç dökülmesinin önüne geçmek ve cilt gençleştirmek için kullanılmaktadır. Aynı zamanda cilt adına çok çeşitli alanlarda da tercih edilmektedir. Eksozom tedavisinin faydaları oldukça geniş çaplıdır. Kırışıklıkları azaltmasıyla beraber eksozom tedavisi ince çizgileri de azaltmaktadır. Cilt tonunu eşitler ve cilt dokusunu artırmaktadır. Saç dökülmesine azaltarak aynı zamanda yeni saç çıkışını sağlamaktadır. Cildin nem tutma gücünü artırmaktadır. Bu anlamda çok daha sağlıklı ve parlak bir görünüm elde edilebilmektedir.
Eksozom Tedavisi Nasıl Yapılır?
Eksozom tedavisi genel anlamda mikro iğneleme ya da mikro birleştirme yöntemi ile uygulanmaktadır. İşlem 30 dakika ila 60 dakika arasında sürmektedir. Süreç içerisinde yenilenme direkt olarak görülebilmektedir.
Eksozom Kök Hücre Kaynakları Nelerdir?
Eksozomlar genel anlamda kök hücre alınmasıyla beraber elde edilmektedir. Kök hücre kaynakları Mezenkimal kök hücreleri, plazma kaynakları ve Fibroblastlar olarak ön plana çıkmaktadır. Kök hücre ile yapılan eksozom tedavisi tamamen kişiye özgü olduğu için çok daha kalıcı bir şekilde ön plana çıkmaktadır. Aynı zamanda bölgedeki doğal yenilenme aralıklarını da hızlandırarak tedavi sürecine kısaltmaktadır.
Kaş Kaldırma İşlemi Nedir? Neden Sarkar?
Belirli sebeplerle gerçekleşen kaşlarını düşmesini önleme ya da çok daha genç yüz yapısına sahip olabilmek için uygulanan estetik bir işlem kaş kaldırma işlemidir. Pek çok sebepten dolayı kaş bölgesinde düşme ya da deri fazlalığı görülebilmektedir. Bu gibi durumlarda ise çeşitli yöntemlere başvurmak mümkündür.
Yaşlanma, stres ve yorgunluk ya da genetik faktörler kaş sarkmasına sebep olmaktadır. Sigara ya da alkol kullanımı da cilt elastikiyetini bozarak kaş bölgesinde düşme gibi problemleri ortaya çıkarabilmektedir. Cilt elastikiyetini kaybolduğu zaman kaş kaldırma işlemi gerçekleştirebilmektedir. Bu anlamda cilt çok daha dinamik ve genç bir görünüme sahip olacaktır.
Kaş Kaldırma Nedir? Kaş Kaldırma Yöntemleri Nelerdir?
Kaş kaldırma işlemi diye birinden çeşitli yöntemler ile uygulana bilmektedir. Cerrahi olmayan yöntemler arasında botoks, ip askı ya da ultrason enerjisi kaş kaldırma tedavisinde kullanılmaktadır. Cerrahi kaş kaldırma yöntemleri arasında ise endoskopik kaş kaldırma bulunmaktadır. Bu çok daha kalıcı bir yöntem olduğu için pek çok kişi tarafından tercih edilmektedir.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.