Karaaslan, Çarşamba'da kardeşlik iftarına katıldı
Çarşamba ilçesi Adapark mevkisinde düzenlenen iftar programına ayrıca Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, AK Parti Samsun Milletvekilleri Fuat Köktaş ve Hasan Basri Kurt, Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz’ın yanı sıra, Çarşamba Kaymakamı Caner Yıldız, Çarşamba Belediye Başkanı Hüseyin Dündar, AK Parti İl Başkanı Muharrem Göksel, AK Parti il ve ilçe yönetim kurulu üyeleri, teşkilat üyeleri, mahalle muhtarları ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Çiğdem Karaaslan iftar sonrası yaptığı konuşmada Çarşambalılarla birlikte oruç açmanın manevi duygusunu yaşadığını belirterek, "Bugün büyük acının yaşandığı Srebrenitsa katliamının 20. yıl dönümünde biraradayız. İnşallah bu tür acı olayları bir daha yaşamayız. Tüm ramazan ayı boyunca hep birlikte huzurlu sofralarda oruçlarımızı açtık. Rabbim daim kılsın inşallah. Birliğimizi beraberliğimizi hiç bozmasın. Şimdiden Kadir gecenizi ve bayramınızı kutluyorum" dedi.
Çiğdem Karaaslan ardından Gençlik veSpor Bakanı Akif Çağatay Kılıç ile Merve Öztekin ve Furkan Ertan'ın nişan törenine katıldı.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.