Karadeniz Peynir Dünyası’na görkemli açılış

Karadeniz Peynir Dünyası’na görkemli açılış
Karadeniz Peynir Dünyası’nın 3. Şubesi Çarşamba ilçesi Yunus Emre Caddesi’nde yoğun katılımla gerçekleştirildi.

3. şubesi ile Çarşamba ilçesi Sarıcalı Mahallesi Yunus Emre Caddesi’nde hizmete giren ve Özgür Ketenci’nin sahibi olduğu Karadeniz Peynir Dünyası’nın açılışında konuşma gerçekleştiren Çarşamba Belediye Başkanı Hüseyin Dündar, “Yeni işyerimizi Çarşambamızın bu güzel noktasında açmanın gururunu yaşıyoruz. Yeni işyerimiz Çarşambamıza hayırlı olsun. Özgür Ketenci kardeşimiz Ordu ilinde ve Fatsa ilçesinde bu işi layıkıyla sürdürüyor. Peynir, zeytin ve diğer kaliteli ürünleri hemşehrilerimizle buluşturdukları için kendilerine teşekkür ediyoruz. Allah utandırmasın” şeklinde konuştu.

whatsapp-gorsel-2024-06-30-sa8at-12-12-53-e507dd84.jpg

Çarşamba’yı kalite ile buluşturmak için yatırım yaptıklarına dikkat çeken Karadeniz Peynir Dünyası Özgür Ketenci ise kesinlikle İsrail ürünlerini satmayacaklarını dile getirerek şunları söyledi: “Çarşamba Belediye Başkanımız Sayın Hüseyin Dündar’ın da belirttiği gibi Ordu ili ve Fatsa ilçesinden sonra kendi memleketimiz olan Çarşamba’ya yatırım yaparak Karadeniz Peynir Dünyası’nın üçüncü şubesini ilçemize kazandırdık. Peynir, zeytin, kahvaltılık ürünler ve diğer ürünlerimiz ile hemşehrilerimize kaliteli hizmet vermeyi amaçlıyoruz. Ayrıca Filistin halkına zulmeden ve savaş suçu işleyen katil İsrail’in hiçbir ürününü de protesto etmek için mağazamızda asla satmayacağız. Ben işletmemizin ilçemize hayırlı olmasını temenni ediyorum.”

whatsapp-gorsel-2024-06-30-saat-12-12-53-fef1a262.jpg

Konuşmaların ardından Çarşamba İlçe Müftüsü Cemal Uzun’un açılış duası sonrasında açılış kurdelesi protokol üyeleri tarafından kesilerek işyerinin açılışı gerçekleştirildi Açılış programına Çarşamba Belediye Başkanı Hüseyin Dündar’ın yanı sıra Çarşamba İlçe Emniyet Müdürü Barik Çiçek, Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı(TSO) Ayhan Sonkaya, Samsun Eski Milletvekili Cemal Alişan, CHP Çarşamba İlçe Başkanı Temel Baş, Prof. Dr. Fatih Özkan, Hakim Hasan Çakır, Çarşamba Belediye Meclis Üyeleri ve çok sayıda davetli katıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.