Kazada 1 kişi öldü 2 kişi yaralandı

Kazada 1 kişi öldü 2 kişi yaralandı
Çarşamba ilçesinde minibüsün tırla çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybederken, 1’i ağır 2 çocuk yaralandı

Kaza Samsun-Ordu karayolu Çarşamba ilçesi Karaağaç mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre Ordu istikametine seyir halinde olan Sedef Taflan(29) idaresindeki 55 AEU 514 plakalı minibüs iddiaya göre aynı yöne seyir halinde olan ve henüz plakası belirlenemeyen bir aracın sıkıştırması sonucunda yoldan çıkarak orta refüjde bulunan aydınlatma direğini yıkarak karşı şeride geçti.

Bu esnada Ordu istikametinden Samsun istikametine seyir halinde olan Doğan Yılmaz idaresindeki 33 DY 810 plakalı tır 55 AEU 514 plakalı minibüse çarptı. Çarpmanın etkisi ile minibüsten fırlayan minibüs sürücüsü Sedef Taflan olay yerinde hayatını kaybederken, minibüste bulunan Yekta Taflan(3) yaralandı, Osman Taflan(13) ise ağır yaralandı.

img-20240629-wa0001.jpg

Yaralı çocuklar olay yerine gelen 112 sağlık ekipleri tarafından Çarşamba Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alınırken, ağır yaralanan Osman Taflan burada yapılan ilk müdahalesinin ardından Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne sevk edildi.

Kaza nedeniyle yol bir süre araç trafiğine kapatılırken, minibüs sürücüsü Sedef Taflan’ın cansız bedeni yapılan savcılık incelemesinin ardından Çarşamba Devlet Hastanesi Morgu’na kaldırıldı. Kaza ile alakalı soruşturma sürdürülüyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.