Maestro göz doldurdu

Maestro göz doldurdu
Samsunspor'un deplasmanda 3-0 kazandığı Atakaş Hatayspor maçında kaydettiği golün yanısıra güzel bir performans sergileyen Olivier Ntcham, teknik heyet ve taraftarlardan alkış aldı.

Samsunspor, Atakaş Hatayspor karşısında deplasmanda aldığı 3-0’lık galibiyetle yeni sezondaki ikinci üç puanını hanesine yazdırırken, maçın öne çıkan isimlerinden biri de Olivier Ntcham oldu. Gaziantep FK maçında sezonun kendisi adına ilk asistini yapan Ntcham, Atakaş Hatayspor deplasmanında ise sezonun ilk golünü kaydederek etkili bir oyun ortaya koydu. Kamerunlu orta saha, etkili oyunuyla teknik heyetin ve taraftarların takdirini topladı.

manset-1.jpg

Taraftar umutlu
Mücadelenin 75. dakikasında takımının üçüncü golünü atan ve skoru belirleyen Kamerunlu, maçın geleninde de etkili bir performans ortaya koydu. Samsunspor taraftarları da sosyal medyada oyuncuya övgüler yağdırırken, sezon boyunca Ntcham’dan daha fazla asist ve gol beklentisi içinde olduklarını belirtti. Ntcham’ın bu etkili performansı, ilerleyen haftalar için Samsunspor’un hücum gücüne dair umutları artırdı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.