Mevcut futbolcular ile yol haritası oluşturacak

Mevcut futbolcular ile yol haritası oluşturacak
Yılport Samsunspor'un yeni teknik direktörü Thomas Reis, transfer yasağı kararından sonra yeni sezon için mevcut futbolcular ile yol haritası oluşturacak.

Thomas Reis, Samsunspor'un mevcut kadrosunu detaylı bir şekilde analiz ederek takımın ihtiyaçlarını belirlemeye çalışıyor. Samsunspor yönetimi, Reis'in teknik ekibiyle birlikte yürüteceği çalışmalardan büyük beklenti içindeyken taraftarlar ise Alman teknik adamın takım üzerinde yaratacağı etkiyi merakla bekliyor. Reis'in, Samsunspor'u yeni sezonda en iyi konuma getirmek için yoğun bir çalışma içinde olduğu ifade ediliyor. Bu süreçte Alman teknik adama en büyük desteği ise Futbol Direktörü Fuat Çapa veriyor. Thomas Reis ve teknik heyet, oyuncuların performanslarını değerlendirerek yeni sezonda kadro planlamasına titizlikle yön verecek.

reis-manset.jpg

"Elinden geleni yapacak"
Reis'in, Samsunspor'a imza atarken kullandığı "Samsun çok güzel bir şehir. Buraya geldiğim için mutluyum. Stadyumu, tesisleri ve Samsunspor Futbol Akademisini gezdim, çok beğendim. Takımımızı başarıya taşımak için elimden gelenin en iyisini yapacağım. Taraftarlarımızın desteğiyle büyük başarılara imza atacağımıza inanıyorum." şeklindeki sözleri kırmızı-beyazlı taraftarlarca olumlu karşılanmıştı. Alman teknik adama yasak kararı sonrası binlerce destek ve inanç mesajı gönderildi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.