MHP Havza İlçe Başkan Yardımcısı Cengiz'in mutlu günü

MHP Havza İlçe Başkan Yardımcısı Cengiz'in mutlu günü
MHP Havza İlçe Başkan Yardımcısı Bekir Cengiz’in oğlu Mehmet Tugay ile Yıldız Ailesi’nin kızları Esra dünya evine girdiler.

Yüksel Grand Düğün Salonunda yapılan düğün ile dünya evine giren MHP Havza İlçe Başkan Yardımcısı Bekir Cengiz’in oğlu Mehmet Tugay ile Yıldız Ailesi’nin kızları Esra Yıldız’ı mutlu günlerinde birçok davetli ve konuk katılarak yalnız bırakmadı.

Genç Çifti mutlu günlerinde MHP İlçe Başkanı İbrahim Yüksel, Bölge MHP İlçe Başkanları MHP İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, MHP Belediye Meclis Üyeleri Ersin Şener ve Ömür Gül, her iki ailenin yakınları ve davetliler katıldı.

Düğüne katılarak genç çifti ve her iki aileyi tebrik eden MHP İlçe Başkanı İbrahim Yüksel, “MHP Havza İlçe Başkan Yardımcımız Sayın Bekir Cengiz’in evlatları Mehmet Tugay ve Esra kardeşlerimize bir ömür boyu mutluluklar diler her iki aileyi tebrik ediyorum. Allah mutluluklarını ve birlikteliklerini daim eylesin.” dedi.

MHP Havza İlçe Başkan Yardımcısı Bekir Cengiz’in oğlu kendilerini yalnız bırakmayan konuklara teşekkür ederek “Düğünümüze katılan, mesaj gönderen, çelenk gönderen tüm eş, dost ve akrabalarıma, uzaktan ve yakından gelen dostlarıma, MHP İlçe Başkanımız Sayın İbrahim Yüksel’e yönetim kurulu arkadaşlarım ve belediye meclis üyelerimize, STK Başkanlarına ve Belediye Başkanımıza teşekkür eder, şükranlarımı sunarım” dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.