Milletvekili Karaman: Geçim zamanı da milletin yanındayız

Milletvekili Karaman: Geçim zamanı da milletin yanındayız
Saadet Partisi Samsun Milletvekili Mehmet Karaman, Samsun’daki ziyaretlerini hızla sürdürüyor. Karaman, "Biz seçim zamanı değil, geçim zamanı da milletin yanındayız. Markete beraber gidiyor, pazara beraber çıkıyoruz." dedi.

Saadet Partisi olarak, seçimler için değil, gelecek nesiller için çalıştıklarını söyleyen Karaman, bu sebeple seçimden seçime çalışmadıklarını ve her zaman sahada ve vatandaşın yanında olduklarını dile getirdi.

img-2770.jpg

TBMM’deki yasama çalışmalarının yanı sıra Samsun’da yoğun bir ziyaret gerçekleştirdiklerini belirten Karaman, ‘‘Mecliste yoğun bir çalışma takvimini takip ediyoruz. Samsun’umuzda da bir yandan resmi kurumları ziyaret ediyor, bir yandan da vatandaşlarımızın arasında olmaya gayret ediyoruz. Sorumluluğumuz bulunan başka illerde var. Bu illerden de davetler geliyor. Yurtdışı ziyaretlerimiz oluyor. Bu anlamda tüm yurtta mekik dokuduğumuzu söyleyebiliriz. Sorumluluklarımızın farkındayız. Vatandaşlarımızın yaşadığı sorunları biliyor ve yakinen şahit oluyoruz. Çünkü, biz seçim zamanı değil, geçim zamanı da milletin yanındayız. Markete beraber gidiyor, pazara beraber çıkıyoruz’’ dedi.

img-2814.jpg

Milletin tek ve gerçek gündeminin ekonomi olduğunu kaydeden Karaman, Anayasa’nın ilk dört maddesiyle ilgili tartışmaların gündem saptırmaktan başka bir maksadının olmadığını ifade etti. Asgari ücretlinin, emeklinin, memurun ve gençlerin gündeminde geçim sıkıntısı olduğunu vurgulayan Karaman, ‘‘Anayasa’nın ilk dört maddesi ile ilgili tartışmaların gündemi meşgul etmekten ve insanımızı oyalamaya çalışmaktan başka bir anlamı olmadığını düşünüyorum. Marketteki, pazardaki, manavdaki, fırındaki gündem bambaşka. Vatandaşın tek gündemi ekonomi. Ay sonunu nasıl getireceğinin hesabını yapıyor. Ev kirasının, dükkan kirasının nasıl ödeneceğini kara, kara düşünüyor. Bu gerçekleri görmemiz lazım. Vatandaşın gerçek gündemini konuşmamız ve çözüm üretmemiz lazım’’ şeklinde konuştu.

img-2827.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.