Mücadelesi alkış alıyor

Mücadelesi alkış alıyor
Samsunspor'un kaptanı Zeki Yavru, gösterdiği performans ile taraftarlardan alkış alıyor. Tecrübeli futbolcunun mücadelesi teknik heyetin de yüzünü güldürüyor.

Samsunspor’un kaptanı Zeki Yavru, sahada gösterdiği performansla hem taraftarların hem de teknik heyetin takdirini kazanıyor. Tecrübeli futbolcu, her maçta sergilediği mücadeleci oyun ve liderlik vasfıyla takımının vazgeçilmez isimlerinden biri olduğunu bir kez daha kanıtlıyor. Özellikle savunmadaki kritik hamleleri ve takım arkadaşlarına verdiği destek, Samsunspor’un sahadaki direncini artırıyor.

4444444444.jpg

Büyük takdir topluyor
Hem hücumda hem de savunmada sorumluluk alarak takımını ileriye taşımaya çalışan deneyimli oyuncu, Thomas Reis’in de yüzünü güldürüyor. Sezon boyunca takımına liderlik etmeye devam eden Zeki Yavru, Samsunspor'un Süper Lig’deki hedeflerine ulaşmasında kilit rol oynuyor. Özellikle son maçlarda sergilediği istikrarlı performans, kırmızı-beyazlı camiada büyük takdir topluyor. Çte yandan Yavru'nun saha içi liderliği ve akım arkadaşlarıyla olan ilişkisi teknik heyetin kendisine duyduğu güveni pekiştiriyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.