MUHTEŞEM AÇILIŞ GERÇEKLEŞTİ
Muhteşem bir açılışa imza atan Tok Pide-Döner Lahmacun salonu Çarşam Pidesi'ni taş fırında pişirerek misafilerine ikram etmeye başladı. Ayrıca Tok Pide-Döner Lahmacunun sahibi Erdem Tok şu şekilde konuştu: " Tadı dağamınızda kalacak Çarşamba Pidesi'ni taş fırınlarımızda pişiriyoruz. Dikbıyıkta 2 şubemiz bulunuyor. 3'ncü şubemizi buraya açmaya karar verdik ve güzel bir açılış oldu"
"KATILANLARA TEŞEKKÜR EDİYORUZ"
Tok, "Katkısız et dönerlerimiz ile Samsun'da bir farka imza atacağımızı düşünüyoruz. Köyde bakımını kendimiz yaptığımız büyük baş hayvanların etleri ile misafirlerimize tad alacağı bir kırmızı et sunma fırsatı buluyoruz. Bu da bizi bir adım öne çıkarıyor. Ayrıca özel günler için pide-döner şiparişleri alıyoruz. Organizasyonlar için de gerekli hizmeti vermeye hazırız. Yemekli eğlenceler için gerekli çalışmayı yaptık. 30 senelik hizmetimizin bedeli olarak hergün yeni birşey öğreniyoruz. İnsanlar öğrenmeye açık olmalıdır. 30 çalışanımızla elimizden geldiğinin en iyisini yapıyoruz. Ayrıca Çarşamba Ziraat Odası Başkanı Muhammer Aydemir'e ve misafirlerimize de bu açılışa katıldığı için teşekkür ediyoruz" dedi.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.