Öğrencilere ücretsiz sınav desteği

Öğrencilere ücretsiz sınav desteği
Canik Belediyesi ve Canik İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliğiyle ilçede Liselere Geçiş Sistemi Sınavı’na (LGS) hazırlanan 8. sınıf öğrencileri için Bilişsel Beceriler Sınavı gerçekleştirildi.

Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, ilçede eğitime yönelik destekleri arttırarak sürdürdüklerini belirtti. Canik’te sınavlara hazırlanan öğrencilere yönelik ücretsiz Bilişsel Beceriler Sınavı desteği vermeyi sürdürdüklerini ifade eden Başkan İbrahim Sandıkçı, “Sınavlara hazırlanan öğrencilerimize destek sağlıyor, hedeflerine giden yolda öğrencilerimizle birlikte yol yürüyoruz" dedi.

canik-bld-haber-26-09-2024-1.jpg

Canik’te LGS’ye hazırlanan tüm öğrencileri ücretsiz Bilişsel Beceriler Sınavı ile buluşturduklarını ifade eden Başkan İbrahim Sandıkçı, “Canik’imizde sınavlara hazırlanan öğrencilerimiz için desteklerimizi sürdürüyoruz. Sınavlara hazırlanan öğrencilerimiz için ücretsiz eğitim programları gerçekleştirirken, YKS ve LGS sınavlarına hazırlanan öğrencilerimizi ücretsiz Bilişsel Beceriler Sınavı ile buluşturuyoruz. Bilişsel Beceriler Sınavı’yla öğrencilerimizin analitik zekâ, mantık yürütme ve modelleme ile soru çözme gibi özellikleri kazanmalarını sağlayarak onların bilişsel kabiliyetlerinin gelişmesine katkılar sağlıyoruz” şeklinde ifade etti. Öğrencilerin başarılı bir eğitim hayatı geçirmeleri için yeni projeler üretmeye devam ettiklerini kaydeden Başkan İbrahim Sandıkçı, ilçedeki öğrenciler için Bilişsel Beceriler Sınavı’nı periyodik olarak gerçekleştirmeyi sürdürdüklerini dile getirdi.

canik-bld-haber-26-09-2024-3.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.