OMÜ’de dijital yemekhane uygulaması hayata geçiyor

OMÜ’de dijital yemekhane uygulaması hayata geçiyor
Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) ile Yapı ve Kredi Bankası Samsun Şubesi ve Etisan Holding arasında yemek hizmetlerin kolay ve hızlı yapılabilmesi için E-Kampüs protokolü imzalandı.

OMÜ Rektörlüğünde imzalanan protokol metnine; Rektör Prof. Dr. Fatma Aydın, Etisan Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mert Özgün ile Yapı ve Kredi Bankası Samsun Şubesi Şube Müdürü Nuray Doğruoğlu, imza attı.

omu-2636.jpg

E-Kampüs uygulamasının sağladığı avantajlar
E-Kampüs aktivasyonu yapan öğrenci ve personel aktivasyon yaptıkları tarih itibariyle 1 yıl boyunca her 5 yemekten biri bedava kampanyasından faydalanabilecek. Ayrıca protokolde öğrenciler için askıda yemek uygulaması yer alacak. E-Kampüs uygulaması cep telefonuna indirilen uygulama üzerinden günün her saati yapılabilecek. OMÜ Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı yemekhanelerinden yemek hizmetinden yararlanmak isteyen öğrenci ve personel banka kartı veya kredi kartı ile turnikelerden geçiş yapabilecekler.

omu-2664.jpg

“Dijitalleşme ve sosyal sorumluluk adına önemli bir adım”
Protokol hakkında değerlendirmelerde bulunan Rektör Prof. Dr. Fatma Aydın, “Ondokuz Mayıs Üniversitesi olarak öğrencilerimizin yaşam kalitesini artırmaya ve dijital dönüşüm süreçlerine öncülük etmeye devam ediyoruz. E-Kampüs protokolü ile yemek hizmetlerine daha kolay, hızlı ve erişilebilir bir sistem kazandırmanın yanı sıra, sosyal sorumluluk bilinciyle hayata geçirilen askıda yemek uygulaması ile öğrenciler arası dayanışmayı güçlendirmeyi hedefliyoruz. Bu protokolün öğrenci ve personelimize hayırlı olmasını diliyoruz.” ifadelerini kullandı. Protokol töreni katılımcıların hatıra fotoğrafı çekilmesiyle sona erdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.