Pazar gününü iple çekiyor

Pazar gününü iple çekiyor
Samsunspor'un 4-3 kazandığı Göztepe maçında kaydettiği iki gol ile bu sezonun en iyi performansına imza atan Olivier Ntcham, Adana Demirspor maçında da adından söz ettirmek istiyor.

Samsunspor, Göztepe karşısında aldığı 4-3'lük galibiyetle ligde üst sıralara adını yazdırırken, maçın öne çıkan isimlerinden biri de Olivier Ntcham olmuştu. Ntcham, iki gol birden kaydederek etkili bir oyun ortaya koyarak etkili teknik heyetin ve taraftarların takdirini toplamıştı. Haftanın en iyi 11'inde kendine yer bulanm Ntcham, Adana Demirspor maçında da skor üretmeyi hedefliyor.

manset-2.jpg

Beklentiler büyük
Samsunspor taraftarları da sosyal medyada oyuncuya övgüler yağdırırken, sezon boyunca Ntcham’dan daha fazla asist ve gol beklentisi içinde olduklarını belirttiler. Ntcham’ın bu etkili performansı, ilerleyen haftalar için Samsunspor’un hücum gücüne dair umutları artırmış durumdayken oyuncu da pazar günü iple çekmeye başladı. Ligde dört golü bulunan Ntcham, Adana Demirspor deplasmanında gol ya da asistleriyle maça damga vurmak istiyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.