Reis ve ekibinden sıkı hazırlık

Reis ve ekibinden sıkı hazırlık
Yılport Samsunspor'da kritik kararın açıklaması beklenirken arka planda titiz çalışmalar devam ediyor. Kırmızı-beyazlılar, yeni sezonda iddialı olabilmek için hazırlanıyor.

Yılport Samsunspor'un yeni teknik direktörü Thomas Reis, 24 Haziran'da netleşecek olan transfer yasağı kararını beklerken her iki ihtimal için de çalışmalara başladı. Thomas Reis, Samsunspor'un mevcut kadrosunu detaylı bir şekilde analiz ederek olası transfer yasağı durumunda takımın ihtiyaçlarını belirlemeye çalışıyor. Transfer yasağının kaldırılması durumunda yapılacak transferler ve yasağın devam etmesi halinde mevcut kadronun en verimli şekilde kullanılması için çeşitli planlar hazırlıyor.

manset-3.jpg

Samsunspor yönetimi, Reis'in teknik ekibiyle birlikte yürüteceği çalışmalardan büyük beklenti içindeyken taraftarlar ise Alman teknik adamın takım üzerinde yaratacağı etkiyi merakla bekliyor. Reis'in, Samsunspor'u yeni sezonda en iyi konuma getirmek için yoğun bir çalışma içinde olduğu ifade ediliyor.

Teknik heyette yoğun tempo
Yılport Samsunspor'da sezonu başka takımlarda kiralık olarak geçiren oyuncular takıma geri döndü. Elano Yegen, Nanu Gomes, Gaetan Laura, Barış Alıcı, Berk Taşkın, Polat Yaldır, Ali Ülgen, Celil Yüksel ve Ahmet Sağat, yeni sezon öncesi Samsunspor kadrosuna katıldı. Thomas Reis ve teknik heyet, oyuncuların performanslarını değerlendirerek yeni sezonda kadro planlamasına karar verecek.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.