Reis yoğun mesai yürütecek

Reis yoğun mesai yürütecek
Samsunspor Teknik Direktörü Thomas Reis, haftaya cumartesi günü oynayacakları Tümosan Konyaspor maçı için yoğun mesai yürütecek.

Teknik Direktör Thomas Reis, özellikle savunma hattı ve hücum geçişlerine özel önem veriyor. Antrenmanlarda, oyuncularının defansif disiplinini ve hızlı hücum organizasyonlarını geliştirmek için çeşitli taktikler üzerinde duruyor. Oyuncularının taraftarlar önünde etkili bir performans sergilemesini isteyen Reis, takımın her alanında titizlikle çalışıyor.

manset-1.jpg

Çok yönlü çalışma
Antrenmanlarda oyuncuların defansif disiplinlerini artırmak ve hızlı hücum organizasyonlarını geliştirmek adına çeşitli taktikler deniyor. Savunma oyuncularına bireysel ve takım halinde savunma çalışmaları yaptıran Reis, rakip atakları durdurma ve kontraataklarla hızlı çıkma üzerine yoğunlaşıyor. Takımın hücum hattında ise, pozisyon alma, pas trafiği ve bitiricilik üzerine detaylı çalışmalar yapılıyor. Alman hoca, farklı varyasyonlar deneyerek oyuncuların bireysel yeteneklerini en üst düzeyde kullanmaları için çeşitli taktikler uyguluyor.

manset-2.jpg

İç sahada ilk galibiyet olacak
Takımının Tümosan Konyaspor karşısında etkili bir performans sergilemesini isteyen hedefleyen Reis, oyuncularına sürekli motivasyon aşılıyor. Maçın önemine vurgu yaparak, takımın moral ve motivasyonunu yüksek tutmaya özen gösteriyor. Taraftarlarına galibiyet sevinci yaşatmak isteyen Thomas Reis, cumartesi günü sahaya güçlü ve hazır bir takım çıkarmak için elinden geleni yapıyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.