Sağlık tesislerine ziyaret

Sağlık tesislerine ziyaret
19 Mayıs, Alaçam ve Bafra Devlet Hastaneleri, Alaçam ve Yakakent Toplum Sağlığı Merkezleri ve Alaçam Aile Sağlığı Merkezi ziyaret edildi.

Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Mustafa Uras, Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Uzm. Dr. Uğur Sezgin, Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı Dr. Hatice Öz ve Destek Hizmetleri Başkanı Arslan Kayhan ile birlikte 19 Mayıs, Alaçam ve Bafra Devlet Hastaneleri'ni, Alaçam ve Yakakent Toplum Sağlığı Merkezleri'ni ve Alaçam Aile Sağlığı Merkezi'ni ziyaret etti.

tesis-4.jpg

tesis-8.jpg

Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Mustafa Uras, Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Uzm. Dr. Uğur Sezgin, Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı Dr. Hatice Öz ve Destek Hizmetleri Başkanı Arslan Kayhan'ın gerçekleştirdiği ziyaretlerde, sağlık hizmetlerinin durumu ve yürütülen çalışmalar hakkında idarecilerden bilgi alındı.

tesis-6.jpg

Uzm. Dr. Uras, sağlık çalışanlarıyla bir araya gelerek, onların sorunlarını ve önerilerini dinledi. Sağlık tesislerinde tedavi gören hastaları ve onların yakınlarını da ziyaret eden Sağlık Müdürü, geçmiş olsun dileklerini iletti.

Kaynak:Haber Kaynağı

İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.