Samsun'da 7. Ot Yemekleri Festivali başladı

Samsun'da 7. Ot Yemekleri Festivali başladı
Samsun Turizmciler Derneği tarafından düzenlenen "7. Ot Yemekleri Festivali" başladı.

Samsun Büyükşehir Belediyesi Sanat Merkezi bahçesinde 25 Haziran'a kadar devam edecek festival kapsamında yöresel ot yemekleri stantları kuruldu.

aa-20230622-31495999-31495995-samsunda-7-ot-yemekleri-festivali-basladi.jpg

Festival kapsamında ayrıca "doğada resim yapma" ve "oklavanı al gel" etkinlikleri ile "bitki çayı demleme" ve "ödüllü ot yemekleri" yarışmaları da gerçekleştirilecek.

aa-20230622-31495999-31495996-samsunda-7-ot-yemekleri-festivali-basladi.jpg

Samsun Turizmciler Derneği Başkanı Dilek Genç, 17 festival projesi kapsamında düzenlenen "7. Ot Yemekleri Festivali"nin 4 gün süreceğini söyledi.

aa-20230622-31495999-31495998-samsunda-7-ot-yemekleri-festivali-basladi.jpg

Festivale tüm vatandaşları davet eden Genç, "Otlu börekler, otlu yemekler, gözlemeler, tatlılar, turşular, hediyelik eşyaları bile festivalimize uygun olarak çalıştık. Ekolojik baskı yapan kadınlarımız var. Samsun gastronomisine, Karadeniz yemeklerine uyumlu bir festival. Tüm Samsunlu vatandaşlarımızı bekliyoruz." dedi.

Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum