Samsun'da atama ve görev değişiklikleri yapıldı

Samsun'da atama ve görev değişiklikleri yapıldı
Resmi Gazete'de yayımlanan Mülki İdare Amirleri Atama Kararnamesi ile 302 mülki idare amirinin görev yerleri değiştirildi. Samsun'da ise dört yeni kaymakam ile iki yeni vali yardımcısının ataması yapıldı.

Resmi Gazete'de yayımlanan Mülki İdare Amirleri Atama Kararnamesi ile 302 mülki idare amirinin görev yerleri değiştirildi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla yayımlanan atama kararına göre, 10'u İçişleri Bakanlığı Merkez Teşkilatında, 292'si ise Vali Yardımcısı ve Kaymakam olarak Taşra Teşkilatında olmak üzere 302 Mülki İdare Amirinin görev yeri değiştirildi. Söz konusu karar, 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi'nin 2 ve 3'üncü maddeleri gereğince alındı.

thumbs-b-c-5d65eaf34a2f793d2884819817c98fbb.jpg

Cumhurbaşkanı imzası ile Resmi Gazete'de yayımlanan karara göre İstanbul Beylikdüzü Kaymakamı Mustafa Altınpınar Samsun Bafra Kaymakamı olarak, Diyarbakır Bismil Kaymakamı Enver Hakan Zengince Samsun Tekkeköy Kaymakamı olarak, Bursa Vali Yardımcısı Şeref Aydın Samsun Canik Kaymakamı olarak, Manisa Salihli Kaymakamı Mehmet Kamil Sağlam Samsun Çarşamba Kaymakamı olarak atandı. Ayrıca Giresun Vali Yardımcısı Mehmet Fikret Çavuş ve Denizli Vali Yardımcısı Rıza Dalan, Samsun Vali Yardımcısı olarak atandı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.