Samsunspor’da büyük bekleyiş

Samsunspor’da son üç sezondur başarılı bir şekilde kırmızı beyazlı formayı terleten dört futbolcu ile yollar resmen ayrıldı. Yakub, Fofana, Alim ve Osman ile yollarını ayıran şimşeklerde gözler 24 Haziran’da da FIFA’nın transfer yasağı ile ilgili yapacağı resmi açıklamaya çevrildi.

Samsunspor taraftarının merakla beklediği teknik direktörlük konusu ve transfer yasağındaki son gelişmeler 24 Haziran’da resmen belli olacak. Bu nedenle Samsunspor sevdalılarının bu tarihe kadar sükunetli bir şekilde kulüpten yapılacak resmi açıklamayı dikkate alarak beklemeleri gerek.

Tıpkı geçen sezon olduğu gibi Samsunspor camiası sabrederek bu kulübe ve Başkan Yüksel Yıldırım’a daima güvenerek güzel günler göreceğini adım gibi eminim. Yeni teknik direktör konusu ve transfer konusunun haziran ayı içerisinde netlik kazanacağından ötürü ben de sizler gibi meraklı bekleyişimi sürdürüyorum.

Samsunsporumuzun kuruluş yıldönümünü hep beraber Atakum sahilinde kutlayarak kulübe olan inancımız ve güvenimizi bir kez daha gözler önüne sermeliyiz. Transfer yasağının kalkması halinde Samsunspor’un flaş transferlerle Süper Lig'e yeni sezonda damga vuracağına hiç şüphem yok.

Bu nedenle hep beraber güzel günler için iyi düşünerek sabırlı bir şekilde beklemeye devam edelim.

HER ŞEY BÜYÜK SAMSUNSPOR İÇİN..

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Erdal Cansu Arşivi
SON YAZILAR