Samsunspor'da hedef 3 puan

Samsunspor'da hedef 3 puan
Samsunspor, Trendyol Süper Lig'in 9. haftasında yarın saat 19:00'da Fenerbahçe ile karşılaşacak.

Trendyol Süper Lig'de son olarak milli ara öncesi deplasmanda Adana Demirspor'u 3-1 mağlup eden Samsunspor, yarın akşam kendi evinde Fenerbahçe'yi konuk edecek. Bu sezon Süper Lig'de oynadığı son dört maçı kazanan kırmızı-beyazlılar, tribündeki taraftarlarının desteğiyle Fenerbahçe'yi de mağlup ederek yoluna emin adımlarla devam etmeyi hedefliyor.

manset-2.jpg

Düdük Metoğlu'nda
Yarın akşam saat 19:00'da Samsun Yeni 19 Mayıs Stadyumunda Samsunspor - Fenerbahçe mücadelesini Muhammet Ali Metoğlu yönetecek. Metoğlu'nun yardımcılıklarını Furkan Ürün ve Serkan Olguncan yapacak. Mücadele dördüncü hakem olarak ise Burak Pakkan yapacak. Maçın hakemi Muhammet Ali Metoğlu son olarak Süper .Lig'de 1-1 sona eren Gaziantep Futbol Kulübü - Beşiktaş maçında görev yapmıştı.

manset-3.jpg

Kapalı gişe
Samsunspor, Trendyol Süper Lig'in 9. haftasında sahasında oynayacağı Fenerbahçe maçı biletlerinin tamamı satıldı. Büyük bir ilgiyle alınan biletler sonrası Fenerbahçe maçının kapalı gişe oynanacak. Ayrıca kırmızı-beyazlı taraftarlar Fenerbahçe maçı için yapacakları koreografi ile görsel şölen sunacak.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.