Samsunspor'da tempo artacak

Samsunspor'da tempo artacak
Samsunspor, yeni sezon için ikinci etap kamp çalışmalarına başlayacak. Teknik Direktör Thomas Reis, taktiksel çalışmaların yanı sıra defans ve hücumda da özel çalışmalar yürütecek.

Yeni sezonda iddialı ve kuvvetli bir takım hüviyeti için çalışmalarını sürdüren kırmızı-beyazlı ekip, takımın genel performansını artırmak ve özellikle hücum ve defans alanlarında daha etkili olabilmek adına taktiksel çalışmalara ağırlık verecek.

manset-3.jpg

Alman Teknik direktör Thomas Reis yönetimindeki Samsunspor, yarın Kayseri 'de ikinci etap kamp çalışmalarına başlayacak. Takımın antrenman programında özellikle taktik çalışmalara önem verilirken hücum ve savunma için de özel hazırlık yürütülecek.

manset.jpg

Zorlu süreç başlıyor
Oyuncularının kamp süresince en iyi şekilde hazırlanmasını isteyen Alman tenik adam Thomas Reis, mental olarak da özel bir hazırlık süreci yönetmeyi hedefliyor. Oyuncuları ile öz güven vermek adına özel olarak görüşen Alman hoca, antrenmanlardan önce ise toplu olarak motivasyon oturumları gerçekleştirerek takımı yeni sezona hazır hale getirmek istiyor. Yarın Kayseri'de ikinci etap kamp programına başlayacak olan kırmızı-beyazlılar, hazırlık sürecini en iyi şekilde değerlendirecek.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.