Sandıkcı güven tazeledi

Sandıkcı güven tazeledi
AK Parti Çarşamba 8. Olağan Kongresi’nde seçime tek liste ile giren mevcut ilçe başkanı Ersin Sandıkcı, kullanılan tüm oyları alarak yeniden başkan seçildi.

AK Parti Çarşamba 8. Olağan Kongresi’nde açılış konuşmasını gerçekleştiren İlçe Başkanı Ersin Sandıkcı, “Gençlik Kollarından ana kademeye partimizin tüm birimlerinde aktif olarak çalıştım. Tüm ilçe başkanlarımızla çalıştım. Sayın Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan ile yol yürümekten büyük gurur duyuyorum. 31 Mart yerel seçimlerinde kapı kapı dolaşarak tüm vatandaşlarımıza ulaştık, ancak seçimi kazanamadık. AK Parti Çarşamba İlçe Teşkilatı olarak hep birlikte kenetlenip daha çok çalışarak belediyeyi geri almak boynumuzun borcudur. Çarşambamız yıllarca özlemini çektiği hizmetlere AK Parti iktidarı ile kavuşmuştur. Çiftçimizin yaşadığı sorunların farkındayız. Ekonomik olarak yaşananların farkındayız. Toplumun her kesiminin yaşadığı sorunların farkındayız. Bu sorunları çözecek olan tek partinin AK Parti olduğunun ve Cumhur İttifakı olduğunun da farkındayız. Ben şahsım ve teşkilatım adına kongremizin Çarşambamız, Samsunumuz, ülkemiz ve partimiz için hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum” diye konuştu.

whatsapp-image-2024-10-13-at-16-37-15.jpeg

"Hep beraber 17 ilçemizde çalışıyoruz"
Sandıkcı’nın ardından söz alan Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Halit Doğan ise şunları dile getirdi: “AK Parti Çarşamba İlçe Teşkilatı kongre sonrasında inşallah daha da kenetlenerek yoluna devam eder. Biz Büyükşehir Belediyesi olarak milletvekillerimiz ve teşkilatımızın mensupları ile hep beraber 17 ilçemizde çalışıyoruz. Göreve geldiğimiz günden itibaren Çarşambamız için verdiğimiz sözleri de yerine getirme noktasında çalışıyoruz. İstihdama katkı sağlamak, işsizliği önlemek ve Samsunumuzun evlatlarının Samsunumuzda doyması için var gücümüzle çalışıyoruz. İnşallah Samsun bu dönem içerisinde kabuğunu daha da kıran bir Samsun olacak. Ben bu duygularla kongrenin hayırlı olmasını temenni ediyorum.” AK Parti Çarşamba 8. Olağan Kongresi’nin hayırlı olmasını dileyen AK Parti Samsun İl Başkanı Mehmet Köse, 2028 seçimlerinde Samsun’un AK Parti’nin kalesi olduğunu hep birlikte göstereceklerini dile getirdi. (EMİN İNAN)

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.